Hugo Boss Parfym

Här hittar du de hetaste parfymerna från en av världens mest eftertraktade modehus!

Topplista

Visar alla 14 resultat


Hugo Boss Historia

Året var 1924. Ett tyskt klädmärke och modehus började ta form och nå ut till folk. Starten var slitsam och det krävdes mycket tid och jobb för att få företaget på rullande fot. Den tyska ekonomin var vid tiden mycket jobbig och svår. Tiden var bekymmersam men nånstans där, i en liten stad i Tyskland, satt en man, Hugo Ferdinand Boss, med mod, girighet och ett mål. Han hade tvingats till konkurs 1930 men tänkte inte ge sig så lätt. Med endast sex symaskiner lyckades han starta upp företaget igen redan 1931, det var alltså väldigt nära att Hugo Boss aldrig skulle blivit till det stora märke det är idag.

Företagets inriktning var främst kläder till en början men allteftersom succén spred sig ville folket ha mer av vad Hugo Boss hade att erbjuda. Det exklusiva sortimentet representerar en hel livsstil Du bär Hugo Boss kläder som en livsstil och det utgör en del av dig själv. Dagens Hugo Boss sortiment består av heminredning, kläder, accessoarer och parfymer & colognes. Företaget har tagit sig långt under sina aktiva år som företag och har idag över 13 000 anställda i sina affärer och kontor världen runt.

Hugo Boss första parfym lanserades 1985 och riktade sig till män. Boss in Motion var namnet och idag finns den i olika upplagor men som följer samma konstruktion som originalet från 1985. Hugo Boss parfymer passar äventyrliga människor som gillar att ha en energisk och fartfylld livsstil. Är du en äventyrssugen man kan Boss in Motion vara parfymen för dig. Den erbjuder kryddiga dofter av kardemumma, kanel, basilika och en gnutta bergamott, för att sedan toppas av friska toner av apelsin och en aning citrus. Basnoterna utgörs av mysk och sandelträ och denna doft kommer ge dig oförglömliga och äventyrliga dagar.