Visar alla 11 resultat

Rea!

Historian om Giorgio Armani

Giorgio Armani är en modeskapare och nyckeln till det italienska modehuset Armanis succé och framgång. Modehuset grundades i Milano 1975 av Giorgio själv och hans vän Sergio Galeotti och utan dem hade detta framgångsrika företag förmodligen inte existerat idag. Då hade man gått miste om den magi och skönhet som deras produkter idag sprider bland folk i hela världen.

Armani kom redan vid starten att bli ett väldigt framgångsrikt företag, redan första året hade de sålt produkter för över en miljon dollar, vilket är mycket när man redan går in i en konkurrenskraftig marknad. Från början var modehusets enda inriktning klädkollektioner men idag har de ett brett märke med bland annat kläder, accessoarer, skor, smink och hudvård, heminredning och även dofter.

1982 lanserades Armanis första parfym på marknaden. Denna doft och efterträdande dofter har licensierats av L’Oreal. Den första doften hade kanske inget speciellt märkvärdigt namn men doften i sig fick definitivt den uppmärksamhet den förtjänade. ‘’Eau Pour Homme’’ heter Armanis första parfym som främst riktade sig till kvinnor men snart därefter kom den första ‘’Armani Cologne for men’’ att lanseras, en ljuvlig doft för män. Med Armanis unika designer för sina parfymflaskor så finner dofterna säkerligen en plats i rampljuset på din parfymhylla.

Armani är känt för sina klassiska och tidlösa dofter, de gillas av alla och riktar sig till män och kvinnor över hela världen, i alla åldrar. Av deras breda sortiment så finner man enkelt en favorit eller två att variera sig mellan, en för vardags och en till fest kanske? Armani erbjuder inspirerande dofter med hög kvalitet. För att nämna några favoriter från Armani är Diamonds Rose, Code for Men och Emporio värda att nämna. Självfallet finns det ett bredare utbud än så och du finner det här på Billiga Parfymer till bästa pris med en grymt bra rabatt.