DKNY

1 produkt


Historian om DKNY

DKNY är en förkortning av Donna Karan New York. Donna Karan är en kvinna som redan under sina yngre år kom i kontakt med en känd affärskvinna, Liz Claiborne, därefter fick hon anställning hos Anne Klein som assistent. Anne Klein var en väldigt känd amerikansk modeskapare och när hon gick bort år 1974 tog Donna Karan över hennes företag. Därifrån väcktes tankar om nya projekt hos Donna Karan. Det var dock inte för än Donna i fyrtioårsåldern faktiskt tog steget och bildade varumärket DKNY.

1984 börsintroducerades företaget men i slutändan gick det så pass dåligt att de nästan gick i konkurs, men där var LVHM snabb med att ta över verksamheten och idag är det dem som står för design, tillverkning och lansering av kläder, accessoarer och parfymer. LVHM står för Louis Vuitton, Hennessy och Moët & Chnadon och är ett franskt företag för lyxprodukter och är störst i världen inom denna kategori.

DKNY parfymer har med sina kreativa och färgglada designer en iögonfallande och unik design som får åskådare på fall trots att de inte känt doften av parfymen än. Dofterna lever upp till samma nivå som designen om inte bättre och godare. DKNY erbjuder det där lilla extra och speciella, med sina dofter förtrollas både kvinnor och män världen över. Du finner parfymer för alla åldrar och för diverse olika tillfällen av DKNY.

Vad sägs om att prova någon av de parfymer som designats som äpplen? De finns i färger som grön, lila, rosa, blå och röd. Alla har de olika doftinslag även om de både i design och doft ska efterlikna och låta en uppleva New York City som Donna Karan genom åren blivit inspirerad av. Några av dessa saftiga äpplen är döpta till ‘’Be Delicious’’ samt döpta efter dess doftinslag, du finner dem enkelt då det står ‘’DKNY’’ snyggt och tydligt på förpackningen, och det finns äpplen i olika sorter för vardag som till fest.