Visar alla 8 resultat


Historian om Diesel Parfymer

Nu pratar vi inte bränsle till bilen. Det här är dieselparfym, de doftar så mycket bättre och får folk över hela världen på fall, dagligen! Med en parfym från Diesel på badrumshyllan är du alltid redo för nya äventyr och dofterna håller dig pigga hela dagen och får dig att känna dig alert och vaken, inte nog med det så tycker arbetskollegorna att det kommer en behaglig doft svepandes var gång du går förbi.

Glöm stickiga och tunga dofter, det finner du inte om du letar parfym från märket Diesel. Diesel står för ett annat bränsle än det till bilar, deras designer må få en på tankar om att det skulle vara handgranater men de ska i själva verket föreställa gamla vattenpluntor. Vatten är ju vårt dagliga bränsle, men med Diesel parfym går du ännu längre än vanligt, de medför den där extra energin och uthålligheten du längtat efter så länge. Doftar man gott så lever man gott!

Den första Diesel parfymen hette simpelt nog ‘’Diesel’’, den lanserades 1996 i samarbete med företaget Marbert men sedan 2006 är L’Oreal ansvarig utgivare av Diesels dofter. Den första doften var en unisexdoft och riktade sig alltså till både män och kvinnor. Diesels dofter är främst riktade till den unga marknaden men det finns inget som säger att dofterna inte skulle passa dig för det, det finns nämligen ett brett urval med olika dofter som kan falla dig i smaken och passa dig perfekt.

Det stora modehuset Diesel startades 1978 av Renzo Rosso. Från början var Diesel främst ett populärt jeansmärke och flera kändisar har agerat modeller för Diesels kollektioner, exempelvis Cameron Diaz och Robbie Williams. Men förutom vanlig marknadsföring har Diesel även valt att fokusera på andra områden, nämligen marknadsföring genom videospel och produkter har tidigare gått att köpa via Playstation Home, ett social spelnätverk.