Visar alla 6 resultat

Rea!

Historian om Beckham

Beckham. David Beckham. Victoria Beckham. Beckham blir namnet när man och hustru slår kloka tankar ihop och bildar företag tillsammans. David och Victoria Beckham är båda kända för stora roller, men inom två helt olika kategorier, även om David på senare tid även fokuserat på mode precis som sin fru så är han nog fortfarande mest känd som fotbollsproffs. Redan som 16 åring rekryterades David Beckham och har sedan dess haft en fartfylld fotbollskarriär. Han har spelat för de allra största proffslagen som Manchester United, Real Madrid och Paris Saint-German.

Förutom fotbollsproffs har David även utmärkts till Världens mest sexiga levande man (Sexiest Man Alive) av People’s Magazine. Victoria Beckham (f.d Adams) har tidigare varit medlem i popgruppen Spice Girls men idag är hennes främsta jobb modedesigner och författare, hon har även släppt en självbiografi och en bok om hennes största intresse, en egenskriven modebok. Tillsammans med David har de fyra barn tillsammans.

David och Victoria är tillsammans företagets ansiktet utåt och gör ofta framträdanden med klädsel från deras egna klädkollektioner. Deras kombination utgör en stilmedvetenhet och sexig look som varje kvinna och man vill uppnå. Beckhams sortiment består idag främst av kläder, accessoarer, skor och dofter. Den första Beckham parfymen lanserades under 2005 med namnet ‘’Instinct for men’’ och blev väldigt snabbt populär. Beckhams dofter utstrålar ren självsäkerhet och självförtroende och finns för både män och kvinnor i alla åldrar. Sortimentet är brett och du kan finna en doft för varje välbehövliga tillfälle, till vardags som till fest.

Några av de mest populära dofterna på marknaden är Intimately, The Essense och Instinct. Beckham parfymerna utstrålar ungdomlighet för både män och kvinnor men ger även en sportig, aktiv och fräsch känsla. Dagens parfymer produceras och lanseras i samarbete med Coty, ett företag som tillverkar skönhetsprodukter.