HĂ€r hittar du de hetaste parfymerna frĂ„n ett av vĂ€rldens mest eftertraktade modehus. Ända sedan början pĂ„ 1900-talet sĂ„ har Hugo Boss Parfym varit ett ledande mĂ€rke för moderiktiga mĂ€n över hela vĂ€rlden, och sedan slutet pĂ„ samma Ă„rhundrade Ă€ven för kvinnor.

Hugo Boss parfym Àr som kronan pÄ verket inom detta mÀrke och numera finns en mÀngd dofter som alla andas samma stilrena och urbana kÀnsla, men samtidigt Àr unika och passar alla typer av mÀnniskor.

Hugo Boss Dam

Boss The Scent For Her, EdP

#1 Boss The Scent For Her, EdP ♀

Boss The Scent Àr en damparfym frÄn Hugo Boss som lanserades Är 2016.

Till Parfymen
Boss The Scent For Her, EdP

#1 Boss The Scent For Her, EdP ♀

Boss The Scent Àr en damparfym frÄn Hugo Boss som lanserades Är 2016.

Till Parfymen

Hugo Boss Herr

Boss The Scent, EdT

#1 Boss The Scent, EdT ♂

Boss The Scent Àr en herrparfym frÄn Hugo Boss som lanserades Är 2015. Parfymen öppnar med dofter IngefÀra och övergÄr sedan i ett hjÀrta av Lavendel. Parfymen avslutar med basnoten LÀder.

Till Parfymen
Boss The Scent, EdT

#1 Boss The Scent, EdT ♂

Boss The Scent Àr en herrparfym frÄn Hugo Boss som lanserades Är 2015. Parfymen öppnar med dofter IngefÀra och övergÄr sedan i ett hjÀrta av Lavendel. Parfymen avslutar med basnoten LÀder.

Till Parfymen

Hugo Boss Historia

Hugo Boss föddes in i en tysk familj med kĂ€nsla för klĂ€der, hans förĂ€ldrar hade en affĂ€r dĂ€r de sĂ„lde underklĂ€der och andra linnevaror. Efter första vĂ€rldskriget, dĂ€r han hade deltagit, sĂ„ öppnade Hugo Boss sin egen fabrik som tillverkade klĂ€der. Det var frĂ„ga om helt vanliga klĂ€der, som regnkappor och sportklĂ€der. Året var 1924 och det verkar som att en av hans tidigaste kunder var det nationella socialist partiet, eller nazisterna som de senare blev kĂ€nda som. Detta samarbete skulle lĂ€gga en skugga över hela hans karriĂ€r, Ă€ven om alla detaljer inte Ă€r helt kĂ€nda. Efter kriget, 1948, sĂ„ dog Hugo Boss men hans företag har fortsatt och vuxit till sig för att idag vara en av de ledande inom mode och alla dess tillbehör.

Det var hans svÀrson, Eugen Holy, som tog över företaget efter kriget och 1950 kom deras första order för kostymer. Tack vare detta uppsving kunde de utöka företaget och tio Är senare började de producera fÀrdigsydda kostymer för att nÄ ut till ett vidare klientel. Nu var det dags för en ny generation, och Hugo Boss barnbarn tog steget ut pÄ den internationella marknaden.

1970 kom de första kostymerna under BOSS varumÀrke och dÀrifrÄn har det bara blivit större. Idag Àr de bland annat kÀnda för sitt samarbete med motorsport, de har varit sponsor för Niki Lauda och McLaren racing team. Men det som fick dem att vÀxa sig riktigt stora och bli börsnoterade var nÀr den första parfymen kom ut 1985. Det var en cologne för mÀn- Boss Number One. Idag har de runt 75 olika dofter i sin kollektion. Bland de mest kÀnda kan nÀmnas Boss Elements, Boss in Motion, Boss Orange, Deep Red samt Hugo XX. Eftersom de fortsÀtter att satsa pÄ parfymer sÄ kommer helt klart denna samling att vÀxa till sig, och alla ser fram emot deras nya dofter.

Idag Àr Hugo Boss kÀnd för sina olika klÀdeslinjer. Boss Black- moderna men ÀndÄ klassiska klÀder, den största delen av deras produktion. Boss Orange- lite mer bohemisk stil, Boss Selection- mÀns klÀder av hög klass och slutligen Boss Green- sportklÀder och allt för ett aktivt liv. Men de har ocksÄ en inriktning som helt enkelt kallas för Hugo och som anses ledande inom mode, mycket inspirerad av europeisk stil. Dessa olika klÀdkollektioner kompletteras mycket bra av alla de underbara parfymer som Hugo Boss har skapat. Det finns nÄgot för varje dag och stÀmning, och alla sorters personligheter.

Mer om Hugo Boss

Hugo Boss Àr mannen som ligger bakom detta tyska framgÄngsmÀrke som har en sÀrskild kÀnsla för modets omvÀxlande natur och har etablerat sig lÄngt utanför Tyskland dÀr det grundades. Dess parfymer Àr sÀrskilt omtyckta pÄ grund av sin frÀscha och moderna doft som tilltalar storstadsmÀnniskan i alla skeden av livet. Vare sig du Àr en sportig ung man, en ung kvinna med passion för resor och nöjen, eller mitt uppe i en karriÀr som krÀver en aura av elegans sÄ finns det en Hugo Boss parfym för dig.

Vill du satsa pÄ en ny parfym sÄ Àr Hugo Boss ett sÀkert kort. Utöver att du fÄr en parfym av absolut högsta kvalitet kan du lita pÄ att doften representerar just dig. HÀr finns inga tunga, sliskiga dofter som ger huvudvÀrk efter en timme utan snarare Àr doften en smakfull förlÀngning av dig och din personlighet.

Hugo Boss Ă€r en stark ledstjĂ€rna inom sin bransch och besitter ett oklanderligt rykte. År efter Ă„r lyckas de överraska vĂ€rlden med innovativa designer och nya perspektiv pĂ„ vad som Ă€r möjligt, sĂ„ lĂ€nge arbetet inspireras av stark passion, bottenlös kunskap och sprudlande kreativitet. Företaget har alltid varit en avgörande trendsĂ€ttare och har genom tiderna varit det sjĂ€lvklara valet hos ambitiösa mĂ€n som bryr sig om sitt utseende. Med en slank och stilren kĂ€nsla har Hugo Boss alltid tillverkat sina kostymer i det allra finaste material frĂ„n Italien.

Företaget Àr resultatet av ett sista och livsavgörande försök av Hugo Boss att rÀdda sin verksamhet frÄn konkurs. Allting började Är 1924 med sex symaskiner och en man som offrade blod, svett och tÄrar för en vag dröm. Idag har Hugo Boss 13,000 anstÀllda och Àr ett av de största och mest lönsamma företagen i vÀrlden.

Idag har Hugo Boss vĂ€xt till en ofattbar storlek och dess expertis Ă€r bredare Ă€n nĂ„gonsin. SĂ„vĂ€l kvinna som man kan förlita sig pĂ„ att sin mest eleganta uppsĂ€ttning bĂ€r företags namn. Är du redan, som mĂ„nga andra, besatt av det graciösa mode Hugo Boss skapat kan du finna flĂ€ckfria klĂ€der till alla tillfĂ€llen, vare sig det Ă€r fest, vardag eller rent av hög tid för sport.

Du kommer snart förstÄ att Hugo Boss inte bara Àr ett klÀdmÀrke, utan en livsstil. En livsstil som alltid bÀr det senaste modet. De har gjort avtryck pÄ vÀrlden med sina svindlade och vÀldoftande parfymer, utmanande solglasögon, lyxiga klockor samt skor och lÀderprodukter. Vad Hugo Boss bestÀmmer sig för intrÀffar ocksÄ. Att se bra ut under fest rÀcker för mÄnga, men vi vill tro att anhÀngare av Hugo Boss förstÄr vikten av ett attraktivt yttre och att det gör livet enklare, Àven de dagar nÀr du tror att det inte rÀknas.

Mer om Hugo Boss Parfym

Året var 1924. Ett tyskt klĂ€dmĂ€rke och modehus började ta form och nĂ„ ut till folk. Starten var slitsam och det krĂ€vdes mycket tid och jobb för att fĂ„ företaget pĂ„ rullande fot. Den tyska ekonomin var vid tiden mycket jobbig och svĂ„r. Tiden var bekymmersam men nĂ„nstans dĂ€r, i en liten stad i Tyskland, satt en man, Hugo Ferdinand Boss, med mod, girighet och ett mĂ„l. Han hade tvingats till konkurs 1930 men tĂ€nkte inte ge sig sĂ„ lĂ€tt. Med endast sex symaskiner lyckades han starta upp företaget igen redan 1931, det var alltsĂ„ vĂ€ldigt nĂ€ra att Hugo Boss aldrig skulle blivit till det stora mĂ€rke det Ă€r idag.

Företagets inriktning var frÀmst klÀder till en början men allteftersom succén spred sig ville folket ha mer av vad Hugo Boss hade att erbjuda. Det exklusiva sortimentet representerar en hel livsstil Du bÀr Hugo Boss klÀder som en livsstil och det utgör en del av dig sjÀlv. Dagens Hugo Boss sortiment bestÄr av heminredning, klÀder, accessoarer och parfymer & colognes. Företaget har tagit sig lÄngt under sina aktiva Är som företag och har idag över 13 000 anstÀllda i sina affÀrer och kontor vÀrlden runt.

Hugo Boss första parfym lanserades 1985 och riktade sig till mĂ€n. Boss in Motion var namnet och idag finns den i olika upplagor men som följer samma konstruktion som originalet frĂ„n 1985. Hugo Boss parfymer passar Ă€ventyrliga mĂ€nniskor som gillar att ha en energisk och fartfylld livsstil. Är du en Ă€ventyrssugen man kan Boss in Motion vara parfymen för dig. Den erbjuder kryddiga dofter av kardemumma, kanel, basilika och en gnutta bergamott, för att sedan toppas av friska toner av apelsin och en aning citrus. Basnoterna utgörs av mysk och sandeltrĂ€ och denna doft kommer ge dig oförglömliga och Ă€ventyrliga dagar.