Här hittar du de hetaste parfymerna från ett av världens mest eftertraktade modehus. Ända sedan början på 1900-talet så har Hugo Boss Parfym varit ett ledande märke för moderiktiga män över hela världen, och sedan slutet på samma århundrade även för kvinnor.

Hugo Boss parfym är som kronan på verket inom detta märke och numera finns en mängd dofter som alla andas samma stilrena och urbana känsla, men samtidigt är unika och passar alla typer av människor.

Vi rekommenderar 

Topp 3 dam

Topp 3 herr

Hugo Boss Dam

Boss The Scent For Her, EdP

#1 Boss The Scent For Her, EdP ♀

Boss The Scent är en damparfym från Hugo Boss som lanserades år 2016.

Till Parfymen
Boss The Scent For Her, EdP

#1 Boss The Scent For Her, EdP ♀

Boss The Scent är en damparfym från Hugo Boss som lanserades år 2016.

Till Parfymen

Hugo Boss Herr

Boss The Scent, EdT

#1 Boss The Scent, EdT ♂

Boss The Scent är en herrparfym från Hugo Boss som lanserades år 2015. Parfymen öppnar med dofter Ingefära och övergår sedan i ett hjärta av Lavendel. Parfymen avslutar med basnoten Läder.

Till Parfymen
Boss The Scent, EdT

#1 Boss The Scent, EdT ♂

Boss The Scent är en herrparfym från Hugo Boss som lanserades år 2015. Parfymen öppnar med dofter Ingefära och övergår sedan i ett hjärta av Lavendel. Parfymen avslutar med basnoten Läder.

Till Parfymen

Hugo Boss Historia

Hugo Boss föddes in i en tysk familj med känsla för kläder, hans föräldrar hade en affär där de sålde underkläder och andra linnevaror. Efter första världskriget, där han hade deltagit, så öppnade Hugo Boss sin egen fabrik som tillverkade kläder. Det var fråga om helt vanliga kläder, som regnkappor och sportkläder. Året var 1924 och det verkar som att en av hans tidigaste kunder var det nationella socialist partiet, eller nazisterna som de senare blev kända som. Detta samarbete skulle lägga en skugga över hela hans karriär, även om alla detaljer inte är helt kända. Efter kriget, 1948, så dog Hugo Boss men hans företag har fortsatt och vuxit till sig för att idag vara en av de ledande inom mode och alla dess tillbehör.

Det var hans svärson, Eugen Holy, som tog över företaget efter kriget och 1950 kom deras första order för kostymer. Tack vare detta uppsving kunde de utöka företaget och tio år senare började de producera färdigsydda kostymer för att nå ut till ett vidare klientel. Nu var det dags för en ny generation, och Hugo Boss barnbarn tog steget ut på den internationella marknaden.

1970 kom de första kostymerna under BOSS varumärke och därifrån har det bara blivit större. Idag är de bland annat kända för sitt samarbete med motorsport, de har varit sponsor för Niki Lauda och McLaren racing team. Men det som fick dem att växa sig riktigt stora och bli börsnoterade var när den första parfymen kom ut 1985. Det var en cologne för män- Boss Number One. Idag har de runt 75 olika dofter i sin kollektion. Bland de mest kända kan nämnas Boss Elements, Boss in Motion, Boss Orange, Deep Red samt Hugo XX. Eftersom de fortsätter att satsa på parfymer så kommer helt klart denna samling att växa till sig, och alla ser fram emot deras nya dofter.

Idag är Hugo Boss känd för sina olika klädeslinjer. Boss Black- moderna men ändå klassiska kläder, den största delen av deras produktion. Boss Orange- lite mer bohemisk stil, Boss Selection- mäns kläder av hög klass och slutligen Boss Green- sportkläder och allt för ett aktivt liv. Men de har också en inriktning som helt enkelt kallas för Hugo och som anses ledande inom mode, mycket inspirerad av europeisk stil. Dessa olika klädkollektioner kompletteras mycket bra av alla de underbara parfymer som Hugo Boss har skapat. Det finns något för varje dag och stämning, och alla sorters personligheter.

Mer om Hugo Boss

Hugo Boss är mannen som ligger bakom detta tyska framgångsmärke som har en särskild känsla för modets omväxlande natur och har etablerat sig långt utanför Tyskland där det grundades. Dess parfymer är särskilt omtyckta på grund av sin fräscha och moderna doft som tilltalar storstadsmänniskan i alla skeden av livet. Vare sig du är en sportig ung man, en ung kvinna med passion för resor och nöjen, eller mitt uppe i en karriär som kräver en aura av elegans så finns det en Hugo Boss parfym för dig.

Vill du satsa på en ny parfym så är Hugo Boss ett säkert kort. Utöver att du får en parfym av absolut högsta kvalitet kan du lita på att doften representerar just dig. Här finns inga tunga, sliskiga dofter som ger huvudvärk efter en timme utan snarare är doften en smakfull förlängning av dig och din personlighet.

Hugo Boss är en stark ledstjärna inom sin bransch och besitter ett oklanderligt rykte. År efter år lyckas de överraska världen med innovativa designer och nya perspektiv på vad som är möjligt, så länge arbetet inspireras av stark passion, bottenlös kunskap och sprudlande kreativitet. Företaget har alltid varit en avgörande trendsättare och har genom tiderna varit det självklara valet hos ambitiösa män som bryr sig om sitt utseende. Med en slank och stilren känsla har Hugo Boss alltid tillverkat sina kostymer i det allra finaste material från Italien.

Företaget är resultatet av ett sista och livsavgörande försök av Hugo Boss att rädda sin verksamhet från konkurs. Allting började år 1924 med sex symaskiner och en man som offrade blod, svett och tårar för en vag dröm. Idag har Hugo Boss 13,000 anställda och är ett av de största och mest lönsamma företagen i världen.

Idag har Hugo Boss växt till en ofattbar storlek och dess expertis är bredare än någonsin. Såväl kvinna som man kan förlita sig på att sin mest eleganta uppsättning bär företags namn. Är du redan, som många andra, besatt av det graciösa mode Hugo Boss skapat kan du finna fläckfria kläder till alla tillfällen, vare sig det är fest, vardag eller rent av hög tid för sport.

Du kommer snart förstå att Hugo Boss inte bara är ett klädmärke, utan en livsstil. En livsstil som alltid bär det senaste modet. De har gjort avtryck på världen med sina svindlade och väldoftande parfymer, utmanande solglasögon, lyxiga klockor samt skor och läderprodukter. Vad Hugo Boss bestämmer sig för inträffar också. Att se bra ut under fest räcker för många, men vi vill tro att anhängare av Hugo Boss förstår vikten av ett attraktivt yttre och att det gör livet enklare, även de dagar när du tror att det inte räknas.

Mer om Hugo Boss Parfym

Året var 1924. Ett tyskt klädmärke och modehus började ta form och nå ut till folk. Starten var slitsam och det krävdes mycket tid och jobb för att få företaget på rullande fot. Den tyska ekonomin var vid tiden mycket jobbig och svår. Tiden var bekymmersam men nånstans där, i en liten stad i Tyskland, satt en man, Hugo Ferdinand Boss, med mod, girighet och ett mål. Han hade tvingats till konkurs 1930 men tänkte inte ge sig så lätt. Med endast sex symaskiner lyckades han starta upp företaget igen redan 1931, det var alltså väldigt nära att Hugo Boss aldrig skulle blivit till det stora märke det är idag.

Företagets inriktning var främst kläder till en början men allteftersom succén spred sig ville folket ha mer av vad Hugo Boss hade att erbjuda. Det exklusiva sortimentet representerar en hel livsstil Du bär Hugo Boss kläder som en livsstil och det utgör en del av dig själv. Dagens Hugo Boss sortiment består av heminredning, kläder, accessoarer och parfymer & colognes. Företaget har tagit sig långt under sina aktiva år som företag och har idag över 13 000 anställda i sina affärer och kontor världen runt.

Hugo Boss första parfym lanserades 1985 och riktade sig till män. Boss in Motion var namnet och idag finns den i olika upplagor men som följer samma konstruktion som originalet från 1985. Hugo Boss parfymer passar äventyrliga människor som gillar att ha en energisk och fartfylld livsstil. Är du en äventyrssugen man kan Boss in Motion vara parfymen för dig. Den erbjuder kryddiga dofter av kardemumma, kanel, basilika och en gnutta bergamott, för att sedan toppas av friska toner av apelsin och en aning citrus. Basnoterna utgörs av mysk och sandelträ och denna doft kommer ge dig oförglömliga och äventyrliga dagar.